ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Το τατουάζ της Ρούλας με το καρδιογράφημα έγινε το 2019

Ο άνθρωπος που έκανε τα τατουάζ στην Ρούλα αποκαλύπτει.
Πάτρα: Το τατουάζ της Ρούλας με το καρδιογράφημα έγινε το 2019

Πάτρα: Δύο εικοσιτετράωρα πέρασαν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

Αυτή τη φορά, ο tattoo Artist που είχε κάνει τα τατουάζ της μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι δεν πήγαινε μαζί όταν ήθελε να κάνει κάποιο τατού, ενώ και οι δύο χάραξαν στο σώμα τους σκίτσα για τα παιδιά τους.

«Πρώτα ήρθε και με βρήκε ο Μάνος για να κάνουμε την προσωπογραφία της Μαλένας. Μου είχε πει ότι έχασε το παιδί του και ότι θέλει να του κάνει μία προσωπογραφία» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Μάνος μπορώ να πω έδειχνε στεναχωρημένος σε αντίθεση με τη Ρούλα που δεν το είδα σε τόσο μεγάλο βαθμό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τατουάζ της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία σε πρώτη φάση είχε πάει και είχε γράψει στο χέρι της «Τζωρτζίνα life goes on» ενώ λίγο αργότερα το 2019 όταν ακόμα ζούσε το 9χρονο κορίτσι ζήτησε να της προσθέσει ένα καρδιογράφημα το οποίο κατέληγε στο θάνατο.

«Το όνομα της Τζωρτζίνας το έκανε το 2019 το συμπλήρωσε μετά από δύο χρόνια όταν θα έβγαινε από το νοσοκομείο μετά την εγκεφαλοπάθεια, πριν βγει από το νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως το κορίτσι δεν είχε φύγει από την ζωή όταν έκανε το καρδιογράφημα που οδηγούσε στο θάνατο.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Το τατουάζ της Ρούλας με το καρδιογράφημα έγινε το 2019», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.