ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια φωνάζουν στη Ν.Δ. και τον σταυρό του κάνει όπου βρεθεί ο Κασσελάκης μετά το «ναι» στο γάμο ομοφιλόφιλων – Έχουν πάρει τις μυστικές φαίνεται

Μόλις πήραν στα... χέρια τις κρυφές δημοσκοπήσεις άρχισαν το... δούλεμα.
Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια φωνάζουν στη Ν.Δ. και τον σταυρό του κάνει όπου βρεθεί ο Κασσελάκης μετά το «ναι» στο γάμο ομοφιλόφιλων – Έχουν πάρει τις μυστικές φαίνεται

Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια φωνάζουν στη Ν.Δ. και χειροκροτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση των ευρωβουλευτων και τον σταυρό του κάνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί και όπου βρει… κάμερα ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το «ναι» στο γάμο ομοφυλόφιλων, φαίνεται θα έχουν πάρει στα χέρια τους τις τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις και θα τους κρέμασε το στόμα.

Ο Στάφανος Κασσελάκης μάλιστα είπε σύμφωνα με το hellasjournal.com, στην Αμερική όπου βρίσκεται, ότι τον βάφτισε ο Άγιος Ιάκωβος ο Τσαλίκης και πως εμφανίστηκε τότε σταυρός από λάδι, με τον Άγιο να λέει πως θα γίνει η παπάς ή σπουδαίους.

Ο Γιώργος Αυτιάς από την άλλη, έριξε το σύνθημα, Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια, στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. και η κάμερα έπιασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έκλεισε τις εκκλησίες και πέρασε μαζί και με τον ΣΥΡΙΖΑ το δικαίωμα τέλεσης γάμων σε ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία που το ακολουθεί, να χειροκροτεί.

Μόλις πήραν φαίνεται στα… χέρια τους τις κρυφές δημοσκοπήσεις άρχισαν το… δούλεμα.

Την ευχή του Αγίου Ιάκωβου να έχουμε και να μας φωτίσει όλους μας.

Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής, ακόμα και στους υπουργούς που βγάζουν φωτογραφίες μπριζολάρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια φωνάζουν στη Ν.Δ. και τον σταυρό του κάνει όπου βρεθεί ο Κασσελάκης μετά το «ναι» στο γάμο ομοφιλόφιλων – Έχουν πάρει τις μυστικές φαίνεται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.