ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παύλος Πολάκης: Άγριο ράπισμα στον Σωτήρη Τσιόδρα για τα μονοκλωνικά αντισώματα

Ο Παύλος Πολάκης «ράπισε» τον Σωτήρη Τσιόδρα με ανάρτηση του στα social media για τα μονοκλωνικά αντισώματα.
Παύλος Πολάκης: Άγριο ράπισμα στον Σωτήρη Τσιόδρα για τα μονοκλωνικά αντισώματα

Κατά του Σωτήρη Τσιόδρα στράφηκε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής Χανίων του Σύριζα, Παύλος Πολάκης αναφορικά με τα όσα έχει προκαλέσει στην Ελλάδα ο κορονοϊός αλλά και τους χειρισμούς της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε ένα άγριο ράπισμα στον Σωτήρη Τσιόδρα, τονίζοντας πως αν από την αρχή είχε ακούσει αυτός και η Κυβέρνηση τις προτροπές του για μονοκλωνικά αντισώματα, τότε θα είχαν περιοριστεί κατά πολύ οι θάνατοι που προήλθαν από τον Covid-19 στη χώρα.

Ο κ. Πολάκης ήταν αυτός που εδώ και καιρό ζητούσε από τους λοιμωξιολόγους την χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων στους ασθενείς για την θεραπεία τους από τον ιό και σε βάθος χρόνου φαίνεται πως δικαιώνεται.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην αναφορά του στα social media, o Σωτήρης Τσιόδρας θα πρέπει να ντρέπεται καθώς με μαθηματικές αλχημείες προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη, πως με τους 15.500 θανάτους θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι ενώ αν τον είχε ακούσει από την αρχή θα είχαν γλιτώσει οι μισοί από αυτούς.

Αναλυτικά το άγριο ράπισμα που έκανε ο Παύλος Πολάκης στον Σωτήρη Τσιόδρα:

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό!

Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλιτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!

Αυτό το ξερεις καλά ! Όπως ξερεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τριτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !!

Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν.

Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει ναμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!
Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…»

Δείτε την ανάρτηση στην οποία προχώρησε ο Παύλος Πολάκης:

https://youtu.be/lINKqm71HUk

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παύλος Πολάκης: Άγριο ράπισμα στον Σωτήρη Τσιόδρα για τα μονοκλωνικά αντισώματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.