ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Περικυκλωμένος» από ΠΑΟΚτζήδες… ο Κυριάκος Μητσοτάκης! (pics)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαθανατίστηκε… με φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη από χθες στην Ίμβρο, προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια του ιερού ναού Κωσταντίνου και Ελένης, που θα πραγματοποιηθούν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της συζύγου του σε σχολεία του νησιού είχε έντονο...
«Περικυκλωμένος» από ΠΑΟΚτζήδες… ο Κυριάκος Μητσοτάκης! (pics)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαθανατίστηκε… με φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη από χθες στην Ίμβρο, προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια του ιερού ναού Κωσταντίνου και Ελένης, που θα πραγματοποιηθούν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της συζύγου του σε σχολεία του νησιού είχε έντονο «ασπρόμαυρο» χρώμα. Οι μαθητές τον υποδέχτηκαν φορούσαν φανέλες του ΠΑΟΚ, θέλωντας ίσως, να του περάσουν κάποιο «μήνυμα» για τα οπαδικά τους αισθήματα!

Ο Κυριάκος αν και γνωστός για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματα του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, φωτογραφήθηκε ανάμεσα τους, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει με φανέλα του ΠΑΟΚ, που οι μαθητές του έκαναν δώρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Περικυκλωμένος» από ΠΑΟΚτζήδες… ο Κυριάκος Μητσοτάκης! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.