«Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος» - Το μήνυμα που πάγωσε το twitter

Τον «πέθανε» ψεύτικος λογαριασμός του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη, χαμός στο twitter με το fake news.

Θεόδωρος Πάγκαλος: Τον «πέθανε» ψεύτικος λογαριασμός του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη, χαμός στο twitter με το fake news.

Θύμα χάκερ φαίνεται ότι έπεσαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.

Fake news περί υποτιθέμενου «θανάτου» του πρώην Υπουργού των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Πάγκαλου προσπάθησαν να διαδώσουν άγνωστοι στο διαδίκτυο, δημιουργώντας ψεύτικο λογαριασμό του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη στο twitter.

O κ. Φραγκογιάννης φερόταν να…  αναγγέλλει το «θλιβερό γεγονός» του θανάτου του κ. Πάγκαλου, σε μια κακόγουστη φάρσα για την οποία οι υποψίες στρέφονται σε γνωστό Ιταλό φαρσέρ που συνηθίζει να «πεθαίνει» διάσημα πρόσωπα στο διαδίκτυο, χωρίς όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι βέβαιο ότι αυτός είναι ο υπαίτιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη διερευνά ήδη η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς όλες τις κατευθύνσεις.

Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι ο πραγματικός λογαριασμός του κ. Φραγκογιάννη στο twitter δεν παραβιάσθηκε, αλλά καταβλήθηκε προσπάθεια να  μοιάζει σε αυτόν, ακόμα και στο περιεχόμενο των αναρτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι είπε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν

Masterchef: Ο Τελικός που ακυρώθηκε, νικητές και οι δυο φιναλίστ