ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης : «Θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τη ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.
Πέτρος Φιλιππίδης : «Θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη»  λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τη ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκ στο χώρο του θεάματος προκάλεσε η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, αναφορικά με έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος , ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, αξιολόγησε το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση των τριών καταγγελλομένων αξιοποίνων πράξεων με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για την υπόθεση του συναδέλφου του μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, που όπως τόνισε, θα πρέπει να περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το θέμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη ως οφείλουμε και να δούμε τι θα κάνει εκείνη. Από την άλλη, το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει τις εργασίες του για τη συγκεκριμένη περίπτωση και για τις άλλες» δήλωσε μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ υπογράμμισε ότι το Σωματείο έχει λάβει «διαφόρων ειδών καταγγελίες και για μη γνωστούς ανθρώπους» οι οποίες όλες ερευνώνται.

«Το θέατρο θα βγει πιο δυνατό, κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δε θα είναι κοντά μας αλλά θα έπρεπε να προσέχουν περισσότερο», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένα βήμα πριν την προφυλάκιση;

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Τα εισοδηματικά κριτήρια του Α21 παραμένουν αμετάβλητα από το 2018, μειώνοντας συνεχώς τους δικαιούχους και πλήττοντας ακόμη και υπερπολύτεκνες οικογένειες κάτω από το όριο φτώχειας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Όταν βλέπουμε ανάρμοστες εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα και εντός των ναών, περιμένουμε να τους σεβαστεί ο κάθε «άνιωθος» Δήμαρχος;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

«Όταν είδαν ότι δεν τσιμπάω, σου λέει τώρα θα τον θάψουμε - Με κατηγορούν γιατί λέω αλήθειες ενώ είμαι νεοδημοκράτης απ' τα γεννοφάσκια μου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Φορολογικό «ντου» σε συγγενείς των Τεμπών και αγρότες - Η έφοδος της ΑΑΔΕ έγινε λίγο αφότου η Μ.Καρυστιανού προανήγγειλε νέο πολιτικό κίνημα

Κοινωνία
Κοινωνία: Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Επεισόδιο βίας με δεκάδες εφήβους στην οδό Μακρυγιάννη. Καταγγελίες για έλλειψη αστυνόμευσης δίπλα σε σχολεία.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Η κυβέρνηση ξεκίνησε συνομιλίες με τους αγρότες αλλάζοντας στρατηγική μετά το μπλόκο των Ευζώνων, με επιλεκτικές προσκλήσεις και όχι μαζικές συναντήσεις.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Από τα μπλόκα των τρακτέρ στους επαρχιακούς δρόμους μέχρι τις πλατείες και τα διοικητικά κέντρα της Ευρώπης, η γη μιλά ξανά μέσα από αυτούς που τη δουλεύουν.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Η ΕΕ διεξάγει πόλεμο στην ίδια της την παραγωγή - Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες για την επιβίωση των αγροτών και τη διατροφική αυτάρκεια όλων μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Αντί να απολογηθεί για την ασυδοσία των «φραπέδων», ο Μάκης Βορίδης προκαλεί κι από πάνω τους φτωχοποιημένους αγρότες

Κοινωνία