ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: Εκτός κινδύνου το βρέφος, ανάκριση στους γονείς (vid)

Η εξέλιξη στην υπόθεση που σόκαρε...
Πύργος: Εκτός κινδύνου το βρέφος, ανάκριση στους γονείς (vid)

Πύργος: Συγκλόνισε όλο τον κόσμο η είδηση του μεσημεριού της Τετάρτης, όποτε έγινε γνωστό πως στον Πύργο έπεσε βρέφος από τον πρώτο όροφο!

Το βρέφος βρέθηκε στον δρόμο από το μπαλκόνι του σπιτιού και αμέσως πήγαν το μωρό στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Εκεί όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ιδιαίτερα στο κεφάλι του βρέφους, και ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου. Όπως ανέφεραν οι γιατροί δεν κινδυνεύει το μωρό και η υγεία του είναι καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σοκ στον Πύργο: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου

Από εκεί και πέρα η αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού. Με πληροφορίες να κάνουν λόγο για αποτέλεσμα που προέκυψε από καβγά μεταξύ των γονέων, ωστόσο εκείνοι υποστηρίζουν ότι έπεσε από το καλάθι του.

Παράλληλα, το βρέφος θα εξεταστεί και από ιατρικοδικαστή, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι δεν φέρει σημάδια βίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πύργος: Εκτός κινδύνου το βρέφος, ανάκριση στους γονείς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.