ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σωστή πλευρά των επώνυμων ηλίθιων της ιστορίας!

Ο Γιώργος Μαργαρίτης γράφει για τον πόλεμο στην Ουκρανία και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σωστή πλευρά των επώνυμων ηλίθιων της ιστορίας!

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία αποφάσισε να γράψει ο Γιώργος Μαργαρίτης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο ΝΑΤΟ και στα όσα έχουν γίνει από το 1952, το οποίο δεν προστάτεψε ούτε την ίδια την Ελλάδα που είναι μέλος της, αλλά ούτε την Κύπρο το 1974.

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του και θα καταλάβετε:

Με βάση την κοινή λογική οι συμμαχίες που συνάπτει ένα κράτος γίνονται για να προστατεύσει το κράτος αυτό τα εθνικά του συμφέροντα.

Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ από το 1952. Στο μακρύ αυτό διάστημα το ΝΑΤΟ δεν προστάτευσε ούτε στο ελάχιστο τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας. Αποκορύφωμα της αδιαφορίας «φίλων και συμμάχων» η τουρκική εισβολή στην Κύπρο στα 1974 και η ουδέτερη στάση του ΝΑΤΟ στις προκλητικές τουρκικές διεκδικήσεις.

Παρόλα αυτά η ελληνική άρχουσα τάξη διαχρονικά και ανεξάρτητα από το χρώμα των κυβερνήσεων ομνύει στο ΝΑΤΟ, δίνει γη και ύδωρ πριν τα ζητήσουν οι σύμμαχοι και εμπλέκει την χώρα μας με κάθε τρόπο στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και τις εγκληματικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ.

Σήμερα η Ελλάδα πρωτοστατεί σε έναν πόλεμο που δεν την αφορά και που η έκβασή του δεν επιλύει κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ο λαός μας. Χαράζει με τον τρόπο αυτό βαθύ χάσμα εχθρότητας με έναν ισχυρό παράγοντα της περιοχής μας, την Ρωσία.

Φέρνει την χώρα και τον λαό μας μέσα στη δίνη του ιμπεριαλιστικού πολέμου δημιουργώντας πρόσθετες καταστροφικές απειλές -λες και δεν έφταναν οι απειλές της γειτονικής Τουρκίας….

Η εγκληματική πολιτική έχει ένα και μόνο στόχο: να πάρουν κάποια αποφάγια από το τραπέζι την μεγάλων τα ελληνικά μονοπωλιακά συγκροτήματα.

Η δε πιθανότητα να γίνει ο ίδιος ο λαός και η χώρα μας “αποφάγι” για τους μεγάλους, ουδένα εκ των «αρίστων» που μας κυβερνούν απασχολεί.

Αυτοί βρίσκονται βλέπετε στην «σωστή πλευρά της ιστορίας». Όλοι οι επώνυμοι ηλίθιοι της ιστορίας το ίδιο πίστευαν!

Δείτε το ποστάρισμα του ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σωστή πλευρά των επώνυμων ηλίθιων της ιστορίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.