ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πόλεμος» Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή

Βροχή οι χαρακτηρισμοί
«Πόλεμος» Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή

Κατά μέτωπο επιθέσεις εξαπέλυσαν ο Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο τον πρωθυπουργό να φέρεται κατά της αντιπολίτευσης.

«Ντροπή σας», «πολιτικός απατεώνας», «το παιδί για όλες τις δουλειές», «ψεύτης», «χυδαίος», «συκοφάντης», είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν την Πέμπτη, στην έναρξη της διαδικασίας της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την οικονομία που είχε ζητήσει ο κ.Μητσοτάκης.

Στην πρωτολογία του ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αποκάλεσε «πολιτικό απατεώνα» και «ψεύτη», ενώ πρόσθεσε: «Ντροπή, ντροπή, ντροπή».

Η απάντηση του Κ.Μητσοτάκη, ήταν στο ίδιο μήκος κύματος και υπογράμμισε πως ο πρωθυπουργός έγινε «το παιδί για όλες τις δουλειές», ενώ τον αποκάλεσε «ψεύτη» και «συκοφάντη».

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε στις επιθέσεις για τα δημοσιεύματα, λέγοντας: «Είστε ντροπή και κατάντια για τη χώρα. Είστε αδίστακτος και βαθιά διαπλεκόμενος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πόλεμος» Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.