ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Poll: Μπορεί να εορταστεί το Πάσχα με τις συγκεκριμένες απαγορεύσεις;

Οι αξιωματούχοι το διατυμπανίζουν σε κάθε τόνο. Το φετινό Πάσχα θα είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα. Αφενός οι «κλειστές» εκκλησίες, που δεν επιτρέπουν στους πιστούς να βρεθούν εκεί τη Μεγάλη Εβδομάδα. Παρότι αναμένεται πρόταση από την Ιερά Σύνοδο, οι απαγορεύσεις που ισχύουν πιθανώς να γίνουν ακόμα πιο αυστηρές ακόμα και σε αυτό το σκέλος....
Poll: Μπορεί να εορταστεί το Πάσχα με τις συγκεκριμένες απαγορεύσεις;

Οι αξιωματούχοι το διατυμπανίζουν σε κάθε τόνο. Το φετινό Πάσχα θα είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Αφενός οι «κλειστές» εκκλησίες, που δεν επιτρέπουν στους πιστούς να βρεθούν εκεί τη Μεγάλη Εβδομάδα. Παρότι αναμένεται πρόταση από την Ιερά Σύνοδο, οι απαγορεύσεις που ισχύουν πιθανώς να γίνουν ακόμα πιο αυστηρές ακόμα και σε αυτό το σκέλος.

Παράλληλα, είναι ουσιαστικά επίσημο πως φέτος δεν θα τηρηθεί το έθιμο του οβελία. Η γραμμή που έχει βγει είναι… όχι σούβλες σε αυλές, μπαλκόνια και ταράτσες.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τον κορονοϊό

Όπως είναι φυσικό και τα δύο μέτρα έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις. Ακόμα και από ανθρώπους που ευλαβικά ακολουθούν μέχρι στιγμής τις οδηγίες κυβέρνησης και ειδικών.

Μάλιστα, αν τα social media μπορούν να σφυγμομετρήσουν την κοινή γνώμη, τότε θα επιβεβαιωθεί το παραπάνω.

Με δεδομένο πως η υγεία και η διαφύλαξή της είναι πάνω απ’ όλα, εσείς τι πιστεύετε για το φετινό Πάσχα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Poll: Μπορεί να εορταστεί το Πάσχα με τις συγκεκριμένες απαγορεύσεις;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.