ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρος – lockdown: Ποια έκτακτα περιοριστικά μέτρα εφαρμόστηκαν – Οι αντιδράσεις των κατοίκων

Πόρος – lockdown: Σε ισχύ από τις 6 το πρωί και για 10 ημέρες έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Πόρο, λόγων αυξημένων κρουσμάτων. Πόρος – lockdown: Τα έκτακτα μέτρα ελήφθησαν χθες (6/8) μετά τα 13 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. Τα μέτρα περιλαμβάνουν, μάσκα παντού, κλείσιμο καταστημάτων το βράδυ, απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων και αναστολή κάθε...

Πόρος - lockdown: Τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν - Οι αντιδράσεις των κατοίκων
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πόρος – lockdown: Σε ισχύ από τις 6 το πρωί και για 10 ημέρες έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Πόρο, λόγων αυξημένων κρουσμάτων.

Πόρος – lockdown: Τα έκτακτα μέτρα ελήφθησαν χθες (6/8) μετά τα 13 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. Τα μέτρα περιλαμβάνουν, μάσκα παντού, κλείσιμο καταστημάτων το βράδυ, απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων και αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης.

Στο μεταξύ ο δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης μιλά για το τι συνέβη στο νησί του Πόρου και τι επικρατεί με το τοπικό lockdown που ανακοινώθηκε, καθώς βρέθηκαν 13 κρούσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαγκαδάς: Σε έκτακτη ανάγκη μετά τις πλημμύρες! Έκτακτη οικονομική ενίσχυση (vid+pics)

Επίσης στο γεγονός πως οι επαγγελματίες του Πόρου αιφνιδιάστηκαν από τα μέτρα του τοπικού lockdown, αναφέρεται ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Δημήτρης Συξέρης. Προσέθεσε μάλιστα, πως τα μέτρα ασφαλείας τηρούνταν και πως τα 13 άτομα που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι ενδεχομένως ασυμπτωματικά.

Πόρος – lockdown: Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ

Exit mobile version