ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Η πιθανότερη ημερομηνία

Δύσκολο φαντάζει πλέον να ακουστεί το πρώτο κουδούνι της σεζόν στα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου. Στο ερώτημα «Πότε ανοίγουν τα σχολεία» η απάντηση όπως όλα δείχνουν είναι «14 Σεπτεμβρίου». Γι αυτή την ημερομηνία προσανατολίζονται στο Υπουργείο καθώς θα έχει ολοκληρωθεί και επιστροφή του μεγαλύτερου όγκου των αδειούχων. Άλλωστε όπως σχολίασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος...
Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Η πιθανότερη ημερομηνία

Δύσκολο φαντάζει πλέον να ακουστεί το πρώτο κουδούνι της σεζόν στα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου.

Στο ερώτημα «Πότε ανοίγουν τα σχολεία» η απάντηση όπως όλα δείχνουν είναι «14 Σεπτεμβρίου».

Γι αυτή την ημερομηνία προσανατολίζονται στο Υπουργείο καθώς θα έχει ολοκληρωθεί και επιστροφή του μεγαλύτερου όγκου των αδειούχων.

Άλλωστε όπως σχολίασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στο MEGA το βράδυ της Παρασκευής: ««Η αρχική ημερομηνία ήταν 7 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να έχουμε παράταση κατά μία εβδομάδα, θα αποφασισθεί την Τρίτη 1 του μήνα, αν θα έχουμε αυτή την παράταση.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις

Με τα επιδημιολογικά δεδομένα εδώ που βρίσκονται σήμερα, με κρούσματα στα επίπεδα που έχουμε σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει παράταση. Αν υπάρξει μια ραγδαία αποκλιμάκωση τις επόμενες μέρες θα μείνουμε στο 7/9. Αλλά περιμένουμε πάντα την εισήγηση των ειδικών μέχρι τις 31/8 προκειμένου να πάρουμε τις αποφάσεις μας, 1/9.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι οι γονείς να φροντίσουν ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά τους στα αστικά κέντρα, στις οικείες τους, ώστε να έχουμε ένα διάστημα στο οποίο θα είναι με τις οικογένειές τους, θα περιορίσουν τις επαφές τους όσο είναι δυνατόν, για να μην ξεκινήσουμε τα σχολεία κατευθείαν από το σπίτι του παππού, από τις διακοπές γιατί αυτό ενέχει κίνδυνο μετάδοσης».

Όπως και να χει λοιπόν την ερχόμενη Τρίτη 1/9 θα μάθουμε κι επίσημα πότε ανοίγουν τα σχολεία φέτος.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Η πιθανότερη ημερομηνία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.