ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Κλείνει η πλατφόρμα για τα 600 ευρώ – Τι πρέπει να τσεκάρετε!

Οι αιτήσεις για το Power Pass φτάνουν προς το τέλος τους, ωστόσο λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα πρέπει να κάνετε ένα σημαντικό έλεγχο.
Power Pass: Κλείνει η πλατφόρμα για τα 600 ευρώ – Τι πρέπει να τσεκάρετε!

Λίγες ώρες έμειναν προκειμένου να κλείσει η πλατφόρμα των αιτήσεων για το Power Pass, προκειμένου οι δικαιούχοι να λάβουν το επίδομα που αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα.

Συγκεκριμένα, αυτό θα κυμαίνεται από τα 18 έως τα 600 ευρώ και έχει να κάνει φυσικά με τη ρήτρα αναπροσαρμογής και τα τεράστια ποσά που κλήθηκαν να πληρώσουν οι πολίτες στους λογαριασμούς τους.

Έτσι μετά την ανακοίνωση για το επίδομα αυτό, ήρθε και αυτή της κατάργησης της ρήτρας από την 1η Αυγούστου, με την κυβέρνηση να φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο.

Η πλατφόρμα λοιπόν αναμένεται να σταματήσει τη λειτουργία της, αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου, ωστόσο δεν αποκλείεται μία παράταση 1-2 ημερών για να γίνουν και οι τελευταίες αιτήσεις.

Ο έξτρα χρόνος που μπορεί να δοθεί θα έχει να κάνει με αυτούς που έχουν αλλάξει την κύρια κατοικία τους το διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου του 2021 έως τις 31 Μαΐου του 2022, ενώ θα αφορά και τους φοιτητές που μένουν μακριά από την οικογένεια τους και κάνουν πρώτη φορά φορολογική δήλωση.

Ωστόσο, επειδή υπήρξαν προβλήματα σε όσους είχαν κάνει ήδη την αίτηση τους και το σύστημα τους την ακύρωνε, καλό θα ήταν να μπείτε ακόμα μία φορά και να τσεκάρετε ότι βρίσκεται στο στάδιο «υπό εκκαθάριση».

Οι δικαιούχοι θα δουν τα ποσά της επιδότησης στον τραπεζικό λογαριασμό τους λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Κλείνει η πλατφόρμα για τα 600 ευρώ – Τι πρέπει να τσεκάρετε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.