ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκε ο 12ος συλληφθείς για την δολοφονία του Άλκη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.
Προφυλακίστηκε ο 12ος συλληφθείς για την δολοφονία του Άλκη

Τον δρόμο προς την φυλακή ως προσωρινά κρατούμενος πήρε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Πρόκειται για τον 22χρονο οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου το οποίο εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, γνωστός ως «Ντίνος», με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει την περασμένη Δευτέρα (14/2).

Ο ίδιος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην επίθεση και ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο όπου ξεκίνησε το αιματηρό επεισόδιο, έξω από σύνδεσμο φιλάθλων της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

«Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο, δεν βγήκα. Γνωρίζω μόνον τον 25χρονο, οι άλλοι δύο μπήκαν στο αυτοκίνητο χωρίς να τους γνωρίζω. Δεν ήξερα αν είχαν όπλα στα χέρια τους» φέρεται να ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

Παράλληλα, σε ερώτηση για τον οπλισμό που μετέφεραν οι συγκατηγορούμενοί του, φέρεται να απάντησε ότι δεν αντιλήφθηκε εάν κρατούσαν κάτι στα χέρια τους, ούτε γνώριζε για την επικείμενη επίθεση.

Την ίδια στιγμή η μητέρα του Άλκη, τονίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν πρόκειται και δε θέλει καμία επικοινωνία με τους δράστες.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προφυλακίστηκε ο 12ος συλληφθείς για την δολοφονία του Άλκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.