ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκόπης Παυλόπουλος:«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την απώλεια του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου»

«Η Πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου», ανέφερε μεταξύ άλλων
Προκόπης Παυλόπουλος:«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την απώλεια του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου»

Την οδύνη του για την απώλεια του αδικοχαμένου σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος τόνισε πως, η πολιτεία δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του.

Ο Πρόεδρος  της Δημοκρατίας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του σμηναγού ενώ τόνισε πως η πολιτεία θα είναι πάντα κοντά τους.

«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την απώλεια του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, ο οποίος έπεσε κατά την επιτέλεση εθνικού καθήκοντος. Και στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, διαβεβαιώνοντάς την ότι η Πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου. Επιπλέον συμμετέχω ειλικρινώς στο βαρύτατο πένθος της Πολεμικής μας Αεροπορίας», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.

Μάλιστα όπως γνωστοποιήθηκε ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε και με τη σύζυγό του αδικοχαμένου σμηναγού, αλλά και τον πατέρα του εκφράζοντας για ακόμα μία φορά τα συλλυπητήριά του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκόπης Παυλόπουλος:«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την απώλεια του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.