ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψέκασαν με χημικά αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα

Για μια ακόμα φορά δημιουργήθηκε ένταση με τους αντιεμβολιαστές, όπως έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Σύνταγμα, όπου τους ψέκασαν με χημικά. Κάποια στιγμή που τα πνεύματα οξύνθηκαν και η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα και να μην αποφευχθούν τα μικρής έκτασης επεισόδια. Υπήρξε μια μερίδα ανάμεσα στους αντιεμβολιαστές...
Για μια ακόμα φορά δημιουργήθηκε ένταση με τους αντιεμβολιαστές, όπως έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Σύνταγμα, όπου τους ψέκασαν με χημικά.

Για μια ακόμα φορά δημιουργήθηκε ένταση με τους αντιεμβολιαστές, όπως έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Σύνταγμα, όπου τους ψέκασαν με χημικά.

Κάποια στιγμή που τα πνεύματα οξύνθηκαν και η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα και να μην αποφευχθούν τα μικρής έκτασης επεισόδια.

Υπήρξε μια μερίδα ανάμεσα στους αντιεμβολιαστές που πέταξε φωτοβολίδες προς τις δυνάμεις της ΕΛ. ΑΣ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και κρότου-λάμψης, ενώ επιστρατεύτηκε και αύρα που έριξε νερό στους συγκεντρωμένους.

Με βάση την ανακοίνωση της αστυνομίας έγιναν και 25 προσαγωγές.

Οι αρνητές για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού κάνουν συγκεντρώσεις έξω από την Βουλή. Δείχνοντας την αντίθεση τους για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί.

Δηλαδή να παίρνει μέτρα η Κυβέρνηση υπέρ όσων έχουν κάνει τα εμβόλια. Και με αυτό τον τρόπο αποκλείουν από δραστηριότητες, όσους έχουν αντίθετη άποψη για τα εμβόλια.

Συγκεντρώσεις γίνονται και σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Με τις περισσότερες στην Γαλλία και το Παρίσι. Μάλιστα στην πόλη του Φωτός έχουν καταγραφεί μεγάλης έκτασης επεισόδια.

Εκεί ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν, έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά της COVID-19. Κάτι που έφερε μεγάλη αναστάτωση στους πολίτες που είναι αντίθετοι με όλο αυτό.

Διαβάστε επίσης

ΑΕΙ: Με κάρτα εισόδου και Πανεπιστημιακή Αστυνομία ανοίγουν τον Σεπτέμβριο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Οι ευχές του Μητσοτάκη στην Σάκκαρη για τα γενέθλια της (pics)

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ