ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεύμα: Ακραίο σενάριο για διακοπές ρεύματος στις επαγγελματικές και οικιακές καταναλώσεις!

Απίστευτα πράγματα από την Κυβέρνηση για να μπορέσει να μειώσει την κατανάλωση στο ρεύμα.
Ρεύμα: Ακραίο σενάριο για διακοπές ρεύματος στις επαγγελματικές και οικιακές καταναλώσεις!

Ένα ακόμα ακραίο σενάριο έρχεται στην επιφάνεια που αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα και έχει να κάνει τόσο με τους επαγγελματίες αλλά και τους πολίτες.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι στην έσχατη λύση, η κυβέρνηση έχει σκεφτεί να μειώσει την κατανάλωση ενεργοβόρων βιομηχανιών.

Αλλά τα πράγματα δε μένουν εκεί, αφού όπως ειπώθηκε και στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», με την περίοδο να είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Μάλιστα κανείς δεν αποκλείει και τις διακοπές ρεύματος στις οικιακές αλλά και επαγγελματικές καταναλώσεις προκειμένου να καλύψει την ενεργειακή επάρκεια στη χώρα.

Όλα αυτά την ώρα που πολλά προϊόντα αλλά και η βενζίνη με το ηλεκτρικό ρεύμα αυξάνονται ακόμα περισσότερο και προβληματίζουν έντονα τον καταναλωτή.

Για ακόμα μία φορά βλέπουμε την ανικανότητα της κυβέρνηση, η οποία δεν μπορεί να βρει ένα σχέδιο για να βοηθήσει τους πολίτες της, που πλέον κάθε μέρα τους γίνεται όλο και πιο δύσκολη.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεύμα: Ακραίο σενάριο για διακοπές ρεύματος στις επαγγελματικές και οικιακές καταναλώσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.