ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Έξι χρόνια τη βίαζε ο πεθερός της – Απίστευτο πότε καταγγέλει ότι την παρενόχλησε πρώτη φορά – Τι είπε ο άντρας της

Την πλησίασε με ερωτικά υπονοούμενα.
Ρόδος: Έξι χρόνια τη βίαζε ο πεθερός της – Απίστευτο πότε καταγγέλει ότι την παρενόχλησε πρώτη φορά – Τι είπε ο άντρας της

Ρόδος: Έξι χρόνια βίαζε ο πεθερός της 33χρονη στη Ρόδο ενώ σύμφωνα με την ίδια ξεκίνησε να την παρενοχλεί σεξουαλικά από την πρώτη μέρα του γάμου της.

Τον απόλυτο εφιάλτη καταγγέλλει ότι έζησε 33χρονη στη Ρόδο, η οποία κατηγορεί τον πεθερό της για βιασμό.

Ο πεθερός της, σύμφωνα με την καταγγέλουσα, την πλησίασε με ερωτικά υπονοούμενα και την παρενοχλούσε από την πρώτη μέρα του γάμου της με τον γιο του, δέκα χρόνια πριν, όμως η πρώτη φορά που την ανάγκασε σε ασελγείς πράξεις ήταν το 2017.

Στις αρχές κατέθεσε και ο 30χρονος σύζυγός της, ο οποιος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο ίδιος του ο πατέρας έχει ασελγήσει στη γυναίκα του και μητέρα των δύο παιδιών τους, τεσσάρων και εννιά ετών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Έξι χρόνια τη βίαζε ο πεθερός της – Απίστευτο πότε καταγγέλει ότι την παρενόχλησε πρώτη φορά – Τι είπε ο άντρας της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.