ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρουσφέτια στη Βουλή: Κάνει θραύση το «διόρισέ με μαμά» στα social media (vid)

«Χαμός» επικρατεί στα social media από Ελληνες πολίτες που σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο το μέγα σκάνδαλο με τα ρουσφέτια που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στην ελληνική Βουλή. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και χωρίς υπερβολή έχει στηθεί ένα… πάρτι επικών αναρτήσεων για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα στα τρία δημοφιλέστερα ονόματα...
Ρουσφέτια στη Βουλή: Κάνει θραύση το «διόρισέ με μαμά» στα social media (vid)

«Χαμός» επικρατεί στα social media από Ελληνες πολίτες που σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο το μέγα σκάνδαλο με τα ρουσφέτια που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στην ελληνική Βουλή. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και χωρίς υπερβολή έχει στηθεί ένα… πάρτι επικών αναρτήσεων για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ανάμεσα στα τρία δημοφιλέστερα ονόματα του twitter σκαρφάλωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου. Πάταγο για το θέμα με τα ρουσφέτια, κάνει το hashtag diorise _ Me _ mama με τους χρήστες να αναρτούν το τραγούδι του Ypo «Mama» με φωτογραφία της Χριστοδουλοπούλου.

Χριστοδουλουπούλου: «Είχα ενημέρωση πως γίνονται οι μετατάξεις»
«Η δυνατότητα που είχα για άμεση ενημέρωση και γνώση ρυθμίσεων και διαδικασιών, των οποίων στη συνέχεια έκανε χρήση η κόρη μου, συγκροτεί όντως προνόμιο. Η ατυχής, ίσως, έκφραση για αξιοποίηση γνωριμιών και διασυνδέσεων σε αυτό αναφερόταν» υποστήριξε η κ. Χριστοδουλοπούλου.
Βεβαίως δεν ήταν μόνο η… μαμά που έκανε απόσπαση και μετάταξη στην κόρη. «Οι διασυνδέσεις» που επικαλέστηκε η Τασια Χριστοδουλοπούλου ως Αντιπρόεδρος της Βουλής είναι ο Θοδωρής Δρίτσας, σύντροφος της και πατέρας της ενδιαφερόμενης αλλα και μέλος της Επιτροπής Κανονισμού που έβαλε την υπογραφή μαζί με τον Προέδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για να ανοίξει ο δρόμος των μετατάξεων στη Βουλή.

Τσίπρας: Τηλεφώνημα «αγανάκτησης» σε Βούτση – Χριστοδουλοπούλου
Η πρώην σύζυγος του προέδρου της Βουλής ήταν ανάμεσα σ΄αυτές που πρόλαβαν και ολοκληρώθηκαν. «Είναι οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας και οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας συνοδεύονται και από κατάπτωση των ηθών. Εχει να κάνει με το ήθος ενός εκάστου αλλά και με το ήθος του κομματικού σχηματισμού» σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθήνας Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Ρουσόπουλος για κυβέρνηση: «Είναι οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας»
Ο Κυβερνητικούς εκπρόσωπος έβγαλε στη φόρα ότι από τους 25 αποσπασμένους που έκαναν μετατάξεις εννέα είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ, οχτώ από τη ΝΔ και οι υπόλοιποι από άλλα κόμματα.

Κόντρα στον «αέρα» ανάμεσα στον Γ. Τσίπρα και τον Ν. Δένδια
Εξάλλου, μεγάλος καβγάς ξέσπασε στο μεσημεριανό δελτίο του Star όταν ο Νίκος Δένδιας υπενθύμισε στον Γιώργο Τσίπρα ότι είναι ξάδελφος αλλά και σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρουσφέτια στη Βουλή: Κάνει θραύση το «διόρισέ με μαμά» στα social media (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.