ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαϊτοπόλεμος: Επτά συλλήψεις στην Καλαμάτα

Σαϊτοπόλεμος: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα, όντα μία σαΐτα πέτυχε στο κεφάλι έναν εικονολήπτη, με αποτέλεσμα αυτός να βρει τραγικό θάνατο. Μετά το συμβάν, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις, ενώ ανάμεσα τους φαίνεται ότι είναι και ο αντιδήμαρχος της πόλης. Οι αρχές ερευνούν όλα τα βίντεο που είναι διαθέσιμα από...
Σαϊτοπόλεμος: Επτά συλλήψεις στην Καλαμάτα

Σαϊτοπόλεμος: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα, όντα μία σαΐτα πέτυχε στο κεφάλι έναν εικονολήπτη, με αποτέλεσμα αυτός να βρει τραγικό θάνατο.

Μετά το συμβάν, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις, ενώ ανάμεσα τους φαίνεται ότι είναι και ο αντιδήμαρχος της πόλης.

Οι αρχές ερευνούν όλα τα βίντεο που είναι διαθέσιμα από το περιστατικό, προκειμένου να βγουν συμπεράσματα για την υπόθεση.

Πάντως η τοπική κοινωνία παραμένει σε σοκ μετά από την είδηση αυτή, αφού ο Σαϊτοπόλεμος αποτελεί ένα έθιμο που κρατάει για πολλά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών και εργαζόταν στο messinianews.gr και διαχειριζόταν τη δική του σελίδα στο ίντερνετ Palmos Messinia.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαϊτοπόλεμος: Επτά συλλήψεις στην Καλαμάτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.