ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σακελλαροπούλου: Ήπιε καφέ με χριστιανές και μουσουλμάνες στην Ξάνθη (pics)

Η κυρία Σακελλαροπούλου βρίσκεται στην Ξάνθη όπου πραγματοποιεί επισκέψεις, συναντήθηκε με γυναίκες που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης, ενώ επισκέφθηκε και το Δ’ Σώμα Στρατού. Με γυναίκες που δραστηριοποιούνται στα κοινά της Ξάνθης συναντήθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε καφέ της παλιάς πόλης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θράκη....
Σακελλαροπούλου: Ήπιε καφέ με χριστιανές και μουσουλμάνες στην Ξάνθη (pics)

Η κυρία Σακελλαροπούλου βρίσκεται στην Ξάνθη όπου πραγματοποιεί επισκέψεις, συναντήθηκε με γυναίκες που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης, ενώ επισκέφθηκε και το Δ’ Σώμα Στρατού.

Με γυναίκες που δραστηριοποιούνται στα κοινά της Ξάνθης συναντήθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε καφέ της παλιάς πόλης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χανιά: Εκτινάχθηκε από το όχημά του και καταπλακώθηκε από διερχόμενο!

Μαζί της κάθισαν και αντήλλαξαν απόψεις δύο χριστιανές και τρεις μουσουλμάνες, εκ των οποίων η μία τουρκογενής, η άλλη πομάκα και η τρίτη Ρομά.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Δ’ Σώμα Στρατού, όπου παρέλαβε τιμητική πλακέτα, ενώ συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Ξάνθης, για να ενημερωθεί για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας στην περιοχή.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή της ΠτΔ στη Θράκη μέσα σε σαράντα ημέρες, καθώς την Κυριακή του Πάσχα είχε επισκεφθεί το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Έβρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σακελλαροπούλου: Ήπιε καφέ με χριστιανές και μουσουλμάνες στην Ξάνθη (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.