ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πύρινο κλοιό η χώρα- Ηλεία, Κορινθία, Κρήτη και Αυλώνα παραδόθηκαν στις φλόγες

Μαίνονται οι πυρκαγιές σε ολόκληρη τη χώρα.
Σε πύρινο κλοιό η χώρα- Ηλεία, Κορινθία, Κρήτη και Αυλώνα παραδόθηκαν στις φλόγες

Μάχη με τις φωτιές σε Ηλεία, Κορινθία, Κρήτη και Αυλώνα, δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής σε ολόκληρη τη χώρα η οποία έχει παραδοθεί στις φλόγες από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω των ισχυρών ανέμων, δυσκόλεψαν το έργο της Πυροσβεστικής, η οποία επιχειρούσε όλη τη νύχτα.

Πιο συγκεκριμένα στην Αυλώνα, επιχείρησαν 55 πυροσβέστες με 24 οχήματα καθώς και 12μελές πεζοπόρο τμήμα.

Στην Ηλεία η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες,οριοθετήθηκε καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνοούν.Στο σημείο βρίσκονται 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Στη Στύλια Κορινθίας επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 42 οχήματα με τη φωτιά να έχει επίσης οριοθετηθεί αλλά είναι σε εξέλιξη.

Η κατάσταση τώρα μοιάζει δυσκολότερη στον Κίσσαμο της Κρήτης, όπου ο καιρός δεν ευνοεί ωστόσο δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, όμως οι φόβοι για αναζωπύρωση παραμένουν.
Στο σημείο βρίσκονται 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε πύρινο κλοιό η χώρα- Ηλεία, Κορινθία, Κρήτη και Αυλώνα παραδόθηκαν στις φλόγες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.