ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεμίνα Διγενή για Μυκήνες: «Αίσχος και ντροπή! Δεν υπήρχε σχέδιο πρόληψης»!

Η ζημιά που προκλήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών από τη φωτιά είναι σοκαριστική. Η Σεμίνα Διγενή υπήρξε μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες δημοσιογράφους στην ελληνική τηλεόραση. Άφησε το σπίτι της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά στην ουσία είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό. Και όταν χρειάζεται, παίρνει θέση...
Σεμίνα Διγενή για Μυκήνες: «Αίσχος και ντροπή! Δεν υπήρχε σχέδιο πρόληψης»!

Η ζημιά που προκλήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών από τη φωτιά είναι σοκαριστική.

Η Σεμίνα Διγενή υπήρξε μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες δημοσιογράφους στην ελληνική τηλεόραση.

Άφησε το σπίτι της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά στην ουσία είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό.

Και όταν χρειάζεται, παίρνει θέση που αξίζει προσοχής και σκέψης.

Έτσι η Σεμίνα Διγενή με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό αναφέρθηκε στα θλιβερά γεγονότα στις Μυκήνες που έχουν περάσει στα… ψιλά.

Σεμίνα Διγενή: Διαβάστε το σχόλιο της, αξίζει…

Πόση ντροπή και αίσχος!!!

Η πρωτοφανής καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, σ αυτό το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, έδειξε για μια φορά ακόμη, την εγκληματική κυβερνητική αδιαφορία και ανευθυνότητα.

Χαρακτηριστικά, που όσο κι αν προσπαθούν, δεν σβύνονται με την ισχυρή επικοινωνιακή γομολάστιχα, που χρησιμοποιούν παντού.

Όσο κι αν παλεύουν να υποβαθμίσουν το μέγεθος των καταστροφών, από τα ΜΜΕ, τα φλύαρα τσιράκια των κυβερνητικών, είναι πασιφανές πως ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών, δεν ήταν ενταγμένος σε κάποιο σχέδιο πρόληψης και προστασίας από πυρκαγιά! Κανείς δεν είχε ασχοληθεί μ αυτό, γιατί οι φιέστες της κ υπουργού και της παρέας της, έχουν προτεραιότητα και απαιτούν πολλές εργατοώρες.

Ο χώρος αυτός, με την τεράστια φυσική, ιστορική και πολιτιστική αξία, η ιστορία μας και ανεκτίμητη περιουσία μας, ήταν απροστάτευτος, με ευθύνη της κυβέρνησης και των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών. Κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν έχει παρθεί ούτε για την αντιπυρική προστασία και πρόληψη, ούτε για την στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μα.. τις Μυκήνες;

Υγ. θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι, για τις άλλα αντ άλλων, καθησυχαστικές δηλώσεις της ανεκδιήγητης υπουργού, για το… μικρό μέγεθος της ζημιάς και το …πούσι που καιγόταν. Να ντρέπονται και αυτοί οι ανεγκέφαλοι που τις έγραψαν και αυτοί οι επιδοτούμενοι, που τις μεταδίδουν ασχολίαστες.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Πάντως, σύμφωνα με το Ελληνικά Hoaxes αποδείχθηκε πως η Πύλη των Λεόντων δεν έχει μαυρίσει από τη φωτιά.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεμίνα Διγενή για Μυκήνες: «Αίσχος και ντροπή! Δεν υπήρχε σχέδιο πρόληψης»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.