×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σεμίνα Διγενή: Υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά


Sportime Team

Σεμίνα Διγενή: Υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά


Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερες από δυο εβδομάδες από τις ευρωεκλογές, όμως το τελικό αποτέλεσμα για τους σταυρούς δεν έχει οριστικοποιηθεί. Μπορεί στους υπόλοιπους υποψηφίους η κατάσταση να έχει ξεκαθαρίσει από τις πρώτες μέρες, ωστόσο στο ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) τα πράγματα ήταν οριακά μεταξύ για την τελευταία θέση που διεκδικούσαν Σεμίνα Διγενή και Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος.

Τελικά η παρουσιάστρια ήταν αυτή που εκλέχτηκε, μόνο και μόνο για να ανακοινώσει πως παραιτείται από την ευρωβουλή. Ο λόγος είναι πως θα κατέβει υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αναλυτικά η δήλωση που κοινοποίησε η Σεμίνα Διγενή:

 «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 36.170 ψηφοφόρους, οι οποίοι στις πρόσφατες ευρωεκλογές με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν δεύτερη σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Όπως είχα πει από τον περασμένο Απρίλη σε συνεντεύξεις και ομιλίες μου, συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, όχι τόσο για να εκλεγώ, αλλά γιατί ήθελα να συνυπάρξω και ν’ αγωνιστώ με τους έντιμους, μ’ αυτούς που ποτέ δεν έκαναν πίσω, δεν είπαν ποτέ ψέματα στο λαό. Μ’ αυτούς που, από την πρώτη στιγμή, είχαν το θάρρος να αναδείξουν τον ταξικό αντιλαϊκό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα, μπροστά στις σοβαρές εξελίξεις με την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας τη συμπόρευσή μου με το ΚΚΕ και θεωρώντας ότι η μάχη της 7ης Ιούλη είναι πιο κρίσιμη από τις ευρωεκλογές, επιλέγω να παραιτηθώ από ευρωβουλευτής και να συνεχίσω αυτό τον αγώνα ως υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Πειραιά. Τη θέση μου στην Ευρωβουλή την παραδίδω στον Λευτέρη Νικολάου – Αλαβάνο, ο οποίος θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις της Ευρωβουλής.

Τη δύναμη που μου δίνει αυτή η νίκη θέλω να την καταθέσω, να την επενδύσω σε κάθε δύσκολη μάχη που έχουμε μπροστά μας. Στη μάχη των βουλευτικών εκλογών σας θέλουμε όλους και όλες δίπλα μας, δίπλα στο ΚΚΕ, για να ενισχύσουμε όλοι τη δύναμή μας την επόμενη μέρα».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras