ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στο Χαϊδάρι: Εξαφανίστηκε ξανά η 17χρονη Αμάντα

Eξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/6) η 17χρονη Αμάντα Σ. και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε τον μηχανισμό Missing Alert.
Συναγερμός στο Χαϊδάρι: Εξαφανίστηκε ξανά η 17χρονη Αμάντα

Χαϊδάρι: Eξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/6) η 17χρονη Αμάντα Σ. και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε τον μηχανισμό Missing Alert.

Στην ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στις 03/6/2021, και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Αμάντα Σ. 17 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 04/6/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19.

Η Αμάντα Σ. έχει ύψος 1,62 μ., βάρος 62 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν μπεζ παντελόνι, γκρι-άσπρη ζακέτα αθλητικής φόρμας και μαύρες παντόφλες με στρας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εργασιακό νομοσχέδιο: Κατατέθηκε στη Βουλή – Αυτές είναι οι αλλαγές στις διατάξεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός στο Χαϊδάρι: Εξαφανίστηκε ξανά η 17χρονη Αμάντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.