ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις: Αρχίζει η καταβολή των χρημάτων

Τις συντάξεις του Μαϊού θα δουν αρκετοί στους λογαριασμούς τους από σήμερα (22/4) και γι’ αυτό βρίσκονται από το πρωί στις τράπεζες. Συγκεκριμένα, οι συνταξιούχοι σπεύδουν από νωρίς το πρωί στα τραπεζικά καταστήματα, προκειμένου να ελέγξουν τους λογαριασμούς τους. Δυστυχώς οι ουρές είναι αρκετές, αφού οι ηλικιωμένοι, δεν έχουν εξοικειωθεί με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές κάτι...
Συντάξεις: Αρχίζει η καταβολή των χρημάτων

Τις συντάξεις του Μαϊού θα δουν αρκετοί στους λογαριασμούς τους από σήμερα (22/4) και γι’ αυτό βρίσκονται από το πρωί στις τράπεζες.

Συγκεκριμένα, οι συνταξιούχοι σπεύδουν από νωρίς το πρωί στα τραπεζικά καταστήματα, προκειμένου να ελέγξουν τους λογαριασμούς τους.

Δυστυχώς οι ουρές είναι αρκετές, αφού οι ηλικιωμένοι, δεν έχουν εξοικειωθεί με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές κάτι που οδηγεί στο φαινόμενο αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 22/4: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αναλυτικά οι πληρωμές των συντάξεων θα γίνουν ως εξής:

– Οι συντάξεις των «μισθωτών», (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες και ΟΤΕ), θα καταβληθούν: Στις 22 Απριλίου 2020, για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Στις 24 Απριλίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Οι συντάξεις των μη-μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου 2020.

– Οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ, θα καταβληθούν στις 29 Απριλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις: Αρχίζει η καταβολή των χρημάτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.