ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Αυγούστου: Ξεκινούν οι πληρωμές – Οι ακριβείς ημερομηνίες

Αρχίζουν οι πληρωμές για τις συντάξεις του Αυγούστου - Οι ημερομηνίες
Συντάξεις Αυγούστου: Ξεκινούν οι πληρωμές – Οι ακριβείς ημερομηνίες

Συντάξεις Αυγούστου: Ξεκινούν από αύριο, Τετάρτη (26/7) οι πληρωμές για τις συντάξεις του Αυγούστου με τους συνταξιούχους να περιμένουν πως και πως να δούνε χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή, Κοινωνία ώρα MEGA, η όλη διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει από τις 26 μέχρι και τις 28 Ιουλίου.

Τον χορό των πληρωμών αναμένεται να ανοίξουν οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ ενώ σκυτάλη θα πάρουν οι  συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Τέλος, η αυλαία θα πέσει όταν θα πληρωθούν και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Συντάξεις Αυγούστου: Οι ακριβείς ημερομηνίες των πληρωμών

-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τετάρτη 26 Ιουλίου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Τρίτης 25 Ιουλίου.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Παρασκευή 28 Ιουλίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Αυγούστου: Ξεκινούν οι πληρωμές – Οι ακριβείς ημερομηνίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.