ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Αυτές είναι οι δύο ημερομηνίες πληρωμής!

Πότε θα δοθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις του Δεκεμβρίου;
Συντάξεις Δεκεμβρίου: Αυτές είναι οι δύο ημερομηνίες πληρωμής!

Αλλαγές είχαμε στο τρόπο που πληρώνονται οι συντάξεις, αφού πλέον οι δικαιούχοι λαμβάνουν χρήματα με κύριες και επικουρικές συντάξεις και όχι ανά ταμείο.

Συγκεκριμένα, έχουμε δύο ημερομηνίες πληρωμών, στις οποίες θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους οι συνταξιούχοι.

Μάλιστα ήδη έχουν προκύψει οι ημερομηνίες για τις συντάξεις του Δεκεμβρίου, οι οποίοι θα δοθούν όπως πάντα αρκετά νωρίς.

Οι συντάξεις Δεκεμβρίου θα πληρωθούν ως εξής:

– Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 (τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα) θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ) και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών συνταξιούχων των ταμείων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ και ΔΗΜΟΣΙΟ.

– Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 (προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα) θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών και οι συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ( ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ και ΔΗΜΟΣΙΟ).

Επιταγή Ακρίβειας: Τις επόμενες μέρες όλες οι εξελίξεις!

Άμεσα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις και για την επιταγή ακρίβειας, που θα δοθεί και στους χαμηλοσυνταξιούχους και όχι μόνο.

Αναμένεται το ποσό να αγγίξει τα 250 ευρώ, προκειμένου να θωρακιστεί όσο καλύτερα γίνεται η ελληνική οικογένεια απέναντι στην ακρίβεια, κάτι που πρακτικά δεν είναι δυνατό.

Πέρσι το είχαν λάβει περίπου με ένα εκατομμύρια συνταξιούχοι. Μιλάμε για 172.000 δικαιούχοι αναπηρικού επιδόματος του ΟΠΕΚΑ, καθώς και 35.000 ανασφάλιστοι υπερήλικες.

Επίσης 225.000 δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος έλαβαν διπλή δόση και 800.000 δικαιούχοι επιδόματος παιδιών ΟΠΕΚΑ έλαβαν αυξημένο επίδομα κατά 50%.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Δεκεμβρίου: Αυτές είναι οι δύο ημερομηνίες πληρωμής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.