ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2023: Έρχονται οι πληρωμές – Πότε θα δουν χρήματα οι συνταξιούχοι!

Πολύ κοντά στο να αρχίσουν να μπαίνουν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2023: Έρχονται οι πληρωμές – Πότε θα δουν χρήματα οι συνταξιούχοι!

Πλησιάζουν οι ημερομηνίες που θα αρχίσουν να πληρώνοντας οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου, με τους συνταξιούχους να δυσκολεύονται πάρα πολύ οικονομικά, όπως οι περισσότεροι πολίτες.

Συγκεκριμένα, από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν να δίνονται από όλα τα ταμεία χρήματα, δηλαδή τα ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΙΚΑ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ.

Το πρόγραμμα πάει κάπως έτσι:

Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου 2023 των συνταξιούχων που προέρχονται:

– Από τα πρώην ταμεία ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ θα καταβληθούν στις 28 Αυγούστου 2023, ημέρα Δευτέρα.

– Από τα πρώην ταμεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τραπεζών, ΟΤΕ, λοιπών εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ) και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9 θα καταβληθούν στις 29 Αυγούστου 2023, ημέρα Τρίτη.

– Από τα πρώην ταμεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τραπεζών, ΟΤΕ, λοιπών εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ) και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8 θα καταβληθούν στις 30 Αυγούστου 2023, ημέρα Τετάρτη.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα στους λογαριασμούς των συνταξιούχων (ανάλογα με την τράπεζα) πιστώνονται από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2023: Έρχονται οι πληρωμές – Πότε θα δουν χρήματα οι συνταξιούχοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.