ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε θα πληρωθούν!

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες από τον ΕΦΚΑ, που θα πληρωθούν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου!
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε θα πληρωθούν!

Ανακοινώσεις πραγματοποίησε ο ΕΦΚΑ, προκειμένου να ενημερώσει για το πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, τα χρήματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται από την Παρασκευή 26 Αυγούστου, ενώ αναμένεται μέχρι την Τρίτη 30 Αυγούστου να έχουν πληρωθεί όλες οι κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου:

  • Στις 26 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 30 Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 31 Αυγούστου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε θα πληρωθούν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.