ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στην Άμφισσα – Επιχειρηματίας πυροβόλησε και σκότωσε 13χρονη Ρομά

Μεγάλης έκτασης επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Δευτέρας 4/6, από Ρομά μετά την δολοφονία 13χρονης ομόφυλης τους από γνωστό επιχειρηματία της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του επιχειρηματία και όταν αυτός τους αντιλήφθηκε τους καταδίωξε πυροβολώντας τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η ανήλικη που ήταν κοντά στο σημείο. Η κατάσταση νωρίτερα,...

Μεγάλης έκτασης επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Δευτέρας 4/6, από Ρομά μετά την δολοφονία 13χρονης ομόφυλης τους από γνωστό επιχειρηματία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του επιχειρηματία και όταν αυτός τους αντιλήφθηκε τους καταδίωξε πυροβολώντας τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η ανήλικη που ήταν κοντά στο σημείο.

Η κατάσταση νωρίτερα, ήταν έκρυθμη στην περιοχή κοντά στο ΚΤΕΟ της πόλης, από Ρομά που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, ενώ ως αντίποινα έσπασαν το κατάστημα του επιχειρηματία και βρήκαν το αυτοκίνητό του, το οποίο έκαψαν.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η κατάσταση έχει εκτονωθεί μετά και την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ