ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ στο Twitter : Απειλούν με στιλέτο 13χρονο παιδί

Ανατριχίλα προκαλεί το μήνυμα ενός πατέρα στο Twitter. Εστειλαν στο παιδί του απειλητικό video με στιλέτο
ΣΟΚ στο Twitter : Απειλούν με στιλέτο 13χρονο παιδί

Σοκ έχει προκαλέσει η ανάρτηση ενός πατέρα στο Twitter για τις απειλές που δέχεται το 13χρονο παιδί του από τους συνομήλικους του. Σύμφωνα με όσα έγραψε, οι συνομήλικοι του παιδιού έφτασαν ακόμα να στείλουν και video κρατώντας στιλέτο και απειλώντας τον λέγοντα του «σε περιμένουμε». Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι πως κάποιοι δικαιολόγησαν αυτή την πράξη λέγοντας του «ελα μωρε παιδιά είναι»

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση έγινε αμέσως viral. Όλα όσα βλέπουμε τον τελευταίο καιρό δεν άφησαν και στον ίδιο τον πατέρα καμία άλλη επιλογή από το να απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στη συνέχεια σε όλες τις υπόλοιπες αρχές.

Οι χρήστες του Twitter συμβουλεύουν τον πατέρα να μην το αφήσει έτσι, κάτι που και ο ίδιος έχει δηλώσει εξάλλου. Μπορεί με όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά η βία να είναι πλέον στοιχείο της καθημερινότητας μας. Την ακούμε συνέχεια, σχεδόν τη συνηθίσαμε. Αυτό όμως που κανείς δε μπορεί να αντέξει είναι η βία από μικρά παιδιά. Αυτή η βία έχει ηθικό αυτουργό. Όλους μας.

twitter στιλέτο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ στο Twitter : Απειλούν με στιλέτο 13χρονο παιδί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.