ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σουχαρίτ Μπαγκντί: Στην Ελλάδα με δύσκολες ερωτήσεις για τα εμβόλια και τον κορονοϊό

Ό, τι πρέπει να γνωρίζει κανείς είτε είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων.

Σουχαρίτ Μπαγκντί: Στην Ελλάδα και απαντά σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις για τα εμβόλια και τον κορονοϊό
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σουχαριτ Μπαγκντί: Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Παρασκευή ο κορυφαίος μικροβιολόγος, όπου και θα απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με τα εμβόλια και τον κορονοϊό.

Σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις στο φλέγον θέμα των εμβολίων και του κορονοϊού, ο κορυφαίος μικροβιολόγος, Σουχαριτ Μπαγκντί, θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ό, τι πρέπει να γνωρίζει κανείς είτε είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και όσοι είναι αντίθετοι σε όσα κατά καιρούς έχει εκθέσει ο Σουχαριτ Μπαγκντί, θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από τον κ. καθηγητή.

Ο διακεκριμένος καθηγητής μικροβιολογίας και ανοσολογίας Σουχαρίτ Μπαγκντί, μαζί με τον γνωστό δικηγόρο Reiner Fuellmich θα παρευρεθούν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 12:30 μ.μ. στην αίθουσα «Γεώργιος Καραντζάς» στον 1ο όροφο του Μεγάρου της ΕΣΗΕΑ, για να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Μαζί τους, στο πάνελ των ομιλητών, θα συμμετέχουν οι Κωνσταντίνος Πουλάς – Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας, του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημήτρης Κούβελας, Τ. Καθηγητής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Διαβάστε επίσης:

Σουχαρίτ Μπαγκντί: Ο κορυφαίος ιολόγος έρχεται στην Ελλάδα – Απαντά σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις για τα εμβόλια και τον κορονοϊό

Exit mobile version