ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούπερ μάρκετ: «Κοροϊδεύαμε» την Τουρκία που έβαζε αντικλεπτικά στο ηλιέλαιο και τώρα αντικλεπτικά βάζει η Ελλάδα στις σαρδέλες! (vid)

Σοκάρουν οι εικόνες από τα ράφια των σούπερ μάρκετ με τις κονσέρβες σαρδέλας να έχουν πλέον αντικλεπτικά.
Σούπερ μάρκετ: «Κοροϊδεύαμε» την Τουρκία που έβαζε αντικλεπτικά στο ηλιέλαιο και τώρα αντικλεπτικά βάζει η Ελλάδα στις σαρδέλες! (vid)

Μέχρι και πριν λίγους μήνες «κοροϊδεύαμε» τα σούπερ μάρκετ της Τουρκίας που έβαζε αντικλεπτικά σε διάφορα προϊόντα της (όπως πχ το ηλιέλαιο), όμως πλέον το κακό έφτασε και στην Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από τα ράφια των ελληνικών σούπερ μάρκετ με τις κονσέρβες σαρδέλας να έχουν πλέον αντικλεπτικά!

Οι εικόνες από το ρεπορτάζ του Mega Channel πραγματικά σοκάρουν καθώς αφορούν ένα προϊόν που κοστίζει μόλις 1.43 ευρώ. Θυμίζουμε οτι είχαν προηγηθεί τα αντικλεπτικά στα βρεφικά γάλατα. Πλέον αντικλεπτικά έχουν τοποθετηθεί στον καφέ, το μέλι, τα γάλατα, ακόμη και στις οδοντόβουρτσες!

Σούπερ μάρκετ: Πρώτη η Τουρκία έβαζε αντικλεπτικά στο ηλιέλαιο και τώρα βάζει η Ελλάδα στις κονσέρβες σαρδέλας!

Παράλληλα στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για την κλέφτρα των μίνι μάρκετ της παραλιακής που έχει γίνει φόβος και τρόμος.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα σε σούπερ μάρκετ της Αθήνας μια γυναικά να βάζει στην τσάντα της τρόφιμα μέσα σε λίγα λεπτά κυριολεκτικά έχει αδειάσει τα ράφια.

Οι καταναλωτές από την άλλη εξοργίζονται, τα κρούσματα κλοπών είναι μια πραγματικότητα αλλά τους πονάει πως υπάρχουν άνθρωποι που θα κλέψουν ακόμα και μια κονσέρβα σαρδέλα.

«Ας παρέχει το κράτος περισσότερες παροχές στους ανθρώπους, να έχουν τα λεφτά να τα ψωνίσουν» δηλώνει καταναλωτής.

Τα αντικλεπτικά παίρνουν μορφή τσουνάμι, παντού ακόμα και στον καφέ των 2.5 ευρώ, μπαίνουν αντικλεπτικά.

Όλοι πια περιμένουν να δουν που θα σταματήσει το τσουνάμι των αντικλεπτικών.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σούπερ μάρκετ: «Κοροϊδεύαμε» την Τουρκία που έβαζε αντικλεπτικά στο ηλιέλαιο και τώρα αντικλεπτικά βάζει η Ελλάδα στις σαρδέλες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.