ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Χίος – Oruc Reis: «Τους ξεφτιλίσαμε τους Τούρκους – Εκδιώχθηκε ο Διακόπουλος» (vid)

Στέφανος Χίος: Ο γνωστός δημοσιογράφος και προέβη σε μια σειρά αποκαλύψεων γύρω από τα περιστατικά με το Oruc Reis και το Kemal Reis.
Στέφανος Χίος – Oruc Reis: «Τους ξεφτιλίσαμε τους Τούρκους – Εκδιώχθηκε ο Διακόπουλος» (vid)

Στέφανος Χίος – Oruc Reis: Με τα ελληνοτουρκικά ασχολείται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός δημοσιογράφος και προέβη σε μια σειρά αποκαλύψεων γύρω από τα περιστατικά με το Oruc Reis και το Kemal Reis.

Παράλληλα Στέφανος Χίος στάθηκε στην αναγκαστική εκδίωξη (όπως την χαρακτήρισε) του Ναυάρχου εν αποστρατεία Αλέξανδρου Διακόπουλου από την Κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόρια – Σοβαρά επεισόδια: Δεν άφηναν τους κατοίκους να διαδηλώσουν! Ζητούσαν ταυτότητα!

«Όπως δείχνουν τα πράγματα στην κυβέρνηση του μαντριού, όποιος λέει την αλήθεια, ή τίθεται εκτός μαντρικού ή τίθεται τρώει σφαίρες. Έτσι μετά από 48 ώρες ο κ. Διακόπουλος εκδιώχθηκε», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος δημοσιογράφος παραθέτοντας όλο το παρασκήνιο του περιστατικού με την παρουσία του Oruc Reis στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Επίσης ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε ότι «…η κυβέρνηση ήταν έτοιμη να αποκεφαλίσει τον διοικητή της φρεγάτας «Λήμνος» τον Αντιπλοίαρχο (ΠΝ) Ιωάννη Σαλιάρη που κοπάνησε κι έκανε το φοβερό ρήγμα των 50 εκατ. δολαρίων στη φρεγάτα Kemal Reis. Η οποία είναι σημαία του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας. Επέφερε μεγάλο πλήγμα στο γόητρο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Έγιναν ρεζίλι, τους ξεφτιλίσαμε. Αυτό δεν άρεσε σε κάποιες δυνάμεις»

Συνεχίζοντας ο Στέφανος Χίος είπε για τον διοικητική του «Λήμνος»Τελικά δέχτηκε τα τυπικά, αναγκαστικά συγχαρητήρια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ενώ μερικοί έλεγαν για παρασημοφόρηση, κάποιοι ετοιμάζονταν να του ξηλώσουν τα γαλόνια. Γιατί αυτό το πράγμα αντιβαίνει στις αρχές υποτέλειας της κυβέρνησης στους Γερμανούς. Τι έπρεπε να κάνει ο πλοίαρχος. Τον τροχονόμο;»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Χίος – Oruc Reis: «Τους ξεφτιλίσαμε τους Τούρκους – Εκδιώχθηκε ο Διακόπουλος» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.