ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Φωτογραφίες και video απο το πως έγινε ο γάμος του με τον Tyler

Πώς χάρηκαν οι Στέφανος Κασσελάκης και Tyler τον γάμο τους.
Στέφανος Κασσελάκης: Φωτογραφίες και video απο το πως έγινε ο γάμος του με τον Tyler

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πριν από λίγο πως σιχαίνεται την υπερέκθεση και την έχουν σκυλοβαρεθεί , τόσο αυτός όσο και ο Tyler. Ίσως και αυτός ήταν ο λόγος που προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους δημοσιογράφους και διέρρευσε αρχικά ότι ο γάμος του θα γίνει στα Hamptons. Δεν ήθελαν να τον περιμένουν έξω από το Δημοτικό κτίριο στο Brooklyn, όπου όπως αποκάλυψε μετά έγινε τελικά ο γάμος.

Ο κόσμος περίμενε από το Sportime να βγάλει τις φωτογραφίες του γάμου, αφού έχει συνηθίσει στα αποκλειστικά και τις αποκαλύψεις. Δε μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι. Αφού δεν υπάρχουν φωτογραφίες του γάμου προς το παρόν (όταν τις βρούμε μην ανησυχείτε, θα τις δείτε) βρήκαμε φωτογραφίες και video για το πως ακριβώς γίνεται ένας γάμος στο Brooklyn. Από τη στιγμή που μπαίνεις μέχρι τη στιγμή που βγαίνεις από το κτίριο. Η διαδικασία περιλαμβάνει ακόμα και αριθμό προτεραιότητας κάτι που απέχει πολύ από έναν πλουμιστό γάμο στα Hamptonς. Ας δούμε αναλυτικά πως παντρεύτηκαν ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler McBeth.

Οι πόρτες στο Δημοτικό κτίριο του Μπρούκλιν ανοίγουν στις 8:30 π.μ. και αν το ζευγάρι έφτασε νωρίτερα μάλλον θα υπήρχε ουρά έξω από το κτίριο. Αν δεν είχαν πάρει λουλούδια, όπως συνηθίζετε, την πάτησαν γιατί δεν υπάρχουν εκεί κοντά να αγοράσουν.

δημαρχειο brooklyn

Κατά την είσοδό τους ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler πέρασαν από έναν ανιχνευτή μετάλλων, στη συνέχεια ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο και ακολούθησαν την πινακίδα για το γραφείο γάμου.

Μόλις μπήκαν μέσα, αφού έδειξαν την άδεια γάμου (την είχαν βγάλει νωρίτερα) και τις ταυτότητες με τη φωτογραφία τους στον υπάλληλο στην υποδοχή, τους έδωσε ένα χαρτί με σειρά προτεραιότητας. Κάθισαν αναπαυτικά στις καρέκλες αναμονής και περίμεναν να φωνάξουν τον αριθμό τους.

Stefanos Kasselakis - TYler gamos

Όταν ήρθε η σειρά τους πήγαν στον γκισέ και υπέγραψαν κάποια έγγραφα. Στη συνέχεα μαζί με το μάρτυρα και τους καλεσμένους τους πήγαν στο πίσω δωμάτιο όπου και περίμεναν.

Υπάρχει μόνο ένα δωμάτιο όπου παντρεύονται τα ζευγάρια, το οποίο έχει σημαίες που πλαισιώνουν το ζευγάρι και ένα μεγάλο πολύχρωμο γυάλινο μωσαϊκό στο βάθος. Το δωμάτιο αυτό μπορεί να χωρέσει περίπου 30 άτομα. Υπάρχει ένα βάθρο στο μπροστινό μέρος όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τα δαχτυλίδια και τα λουλούδια. Αφού τους φώναξαν και πήγαν στο χώρο της τελετής, ο λειτουργός ξεκίνησε τη διαδικασία. Η διάρκεια της τελετής είναι πολύ μικρή, περίπου ένα λεπτό, και αυτό είναι όλο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και το Tyler McBeth είναι πλέον παντρεμένοι! Κατά την έξοδο συνήθως το ζευγάρι βγάζει μια αναμνηστική φωτογραφία, λογικά αυτό έκανε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον μόλις προ λίγων λεπτών σύζυγό του

Δείτε και ένα video με τη διαδικασία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης: Φωτογραφίες και video απο το πως έγινε ο γάμος του με τον Tyler», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.