ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο αυτόφωρο οι δράστες της επίθεσης στον Κωνσταντινέα

Άλλη εκδοχή από αυτή του βουλευτή, δίνουν οργανωμένοι οπαδοί της Καλαμάτας για το επεισόδιο
Στο αυτόφωρο οι δράστες της επίθεσης στον Κωνσταντινέα

Στο αυτόφωρο θα οδηγηθούν σήμερα οι 8 συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απρόκλητης εξύβρισης, απειλής και παράβασης της Νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Ο πρώην διαιτητής δέχτηκε επίθεση μετά από ποδοσφαιρικό ματς της Καλαμάτας και του Πάμισου.

Απέδωσε την επίθεση σε ακροδεξιά στοιχεία, όμως οι οργανωμένοι της Καλαμάτας έδωσαν άλλη εκδοχή. Μέλος των Bulldogs, ανέφερε πως κάποια στιγμή ένας οπαδός του φώναξε «η Μακεδονία είναι ελληνική» και ο Κωνσταντινέας αντέδρασε με ειρωνικό γέλιο.

Στο σκηνικό, όπως λέει ο μάρτυρας, ήταν ένας πιτσιρικάς ο οποίος τραβούσε με βίντεο το όλο σκηνικό και ο Κωνσταντινέας τον έσπρωξε και του άρπαξε το κινητό. Παρά τις εκκλήσεις του νεαρού, δεν του το έδωσε και το μέλος του συνδέσμου κατήγγειλε πως ο βουλευτής Μεσσηνίας, τον έσπρωξε. Κάπου εκεί έγινε η φασαρία με μια ομάδα δέκα νεαρών να του επιτίθονται.

«Τον έσπρωχνε με γροθιές ο κ. Κωνσταντινέας και διαμάχη στη διαμάχη έγινε όλη η φασαρία. Και τα παιδιά που είναι μέσα κρατούμενοι, ούτε καν έχουν αναμειχτεί στα χέρια. Μόνο λογομαχία. Ή δύο ή τρία άτομα πρέπει να ήταν. Εμείς μπήκαμε να τους χωρίσουμε για να μην υπάρχουν θέματα με το σύλλογο, αλλά και την ομάδα. Και μόλις ηρέμησαν τα πράγματα ο κ. Κωνσταντινέας πήρε την αστυνομία και είπε ότι του την πέσαμε. Ούτε καν, εμείς οι φίλαθλοι μιλάγαμε μαζί του, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα», είπε σε τοπικό κανάλι ο μάρτυρας του επεισοδείου.

Εν τω μεταξύ, στην Καλαμάτα θα βρίσκονται οι υπουργοί Κατρούγκαλος και Χαρίτσης, μαζί με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, προκειμένου να δείξουν την στήριξή τους στο Μεσσήνιο πρώην ρέφερι.

Θύμα ξυλοδαρμού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο αυτόφωρο οι δράστες της επίθεσης στον Κωνσταντινέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.