ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στουρνάρας: «Mε κατηγορούν για τα νόμιμα»

«Αφού δεν βρήκαν τίποτε παράνομο, με κατηγορούν τώρα για τα νόμιμα», ανέφερε ο Γιάννης Στουρνάρας για την έμμισθη σύμβασή του με τη Novartis. Την άποψη πως τον κατηγορούν «για τα νόμιμα» εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σχολιάζοντας δημοσίευμα που τον ήθελε να είχε παράσχει υπηρεσίες στην Novartis πριν την ανάληψη των...
Στουρνάρας: «Mε κατηγορούν για τα νόμιμα»

«Αφού δεν βρήκαν τίποτε παράνομο, με κατηγορούν τώρα για τα νόμιμα», ανέφερε ο Γιάννης Στουρνάρας για την έμμισθη σύμβασή του με τη Novartis.

Την άποψη πως τον κατηγορούν «για τα νόμιμα» εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σχολιάζοντας δημοσίευμα που τον ήθελε να είχε παράσχει υπηρεσίες στην Novartis πριν την ανάληψη των υπουργικών του καθηκόντων.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Στουρνάρας ανέφερε:

«Αφού δεν βρήκαν τίποτε παράνομο, με κατηγορούν τώρα για τα νόμιμα. Η εργασία μου στον ιδιωτικό τομέα για πολλά χρόνια πριν αναλάβω υπουργός, είναι διαφανής, όσο έκδηλη είναι πλέον η εργολαβία του συκοφάντη που ανέλαβε πάλι με λάσπη να ξελασπώσει τους εντολείς του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στουρνάρας: «Mε κατηγορούν για τα νόμιμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.