ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχουν θέση στον Πειραιά οι τραμπούκοι του Μαρινάκη»

Τα όσα έγιναν στον Πειραιά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ευκλείδη Τσακαλώτου έφερε την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που μέσω ανακοίνωσής του κάνει λόγους για «ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής» και για «τραμπούκους του Μαρινάκη». Αναλυτικά η ανακοίνωση σημειώνει: «Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ε. Τσακαλώτο έπεσε...
ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχουν θέση στον Πειραιά οι τραμπούκοι του Μαρινάκη»

Τα όσα έγιναν στον Πειραιά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ευκλείδη Τσακαλώτου έφερε την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που μέσω ανακοίνωσής του κάνει λόγους για «ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής» και για «τραμπούκους του Μαρινάκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση σημειώνει: «Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ε. Τσακαλώτο έπεσε στο κενό. Η μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση, αλλά και ο πλούτος του διαλόγου που αναπτύχθηκε είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι με τις απειλές και τη βία θα εκφοβίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Στις προσφυγικές και λαϊκές γειτονιές του Πειραιά δεν έχουν θέση οι οπαδοί της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, ούτε οι τραμπούκοι του Μαρινάκη.

Για τους διαφόρους ανθυπαλλήλους του κ. Μαρινάκη παραθέτουμε και μια φωτογραφία της μαζικής εκδήλωσης: αλλά όμοιος ομοίω αεί πελάζει…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχουν θέση στον Πειραιά οι τραμπούκοι του Μαρινάκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.