Κατάμεστος ο «Τάφος του Ινδού»

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο κλειστό γήπεδο «Παύλος Γιαννακόπουλος», εν όψει της σημερινής (28/3) έκτακτης γενικής συνέλευσης των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13
Κατάμεστος ο «Τάφος του Ινδού»

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο κλειστό γήπεδο «Παύλος Γιαννακόπουλος», εν όψει της σημερινής (28/3) έκτακτης γενικής συνέλευσης των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13. Ο «Τάφος του Ινδού» είναι κατάμεστος, σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για τον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος του τριφυλλιού ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών, σε μία συνέλευση εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς τα πάντα για το μέλλον του συλλόγου είναι στον αέρα. Και αυτό, αφού στις 31 Μαρτίου, Σάββατο βράδυ δηλαδή, εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης της ΠΑΕ, με τις οφειλές να προκαλούν ασφυξία στην διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Η συνέλευση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατάμεστος ο «Τάφος του Ινδού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.