ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταυτοποίηθηκαν οι φαντάροι που κακοποίησαν σκύλο

Σοκ προκάλεσε το βίντεο με το ανατριχιαστικό «αστείο» που έκαναν δύο φαντάροι, οι οποίποι πέταξαν ένα άτυχο σκυλί στο γκρεμό και ανέβασαν το «κατόρθωμα» τους στο Facebook.   Για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο είχε παρέμβει ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ζήτησε από το ΓΕΣ την παραδειγματική τιμωρία των δύο οπλιτών με τις αυστηρότερες...
Ταυτοποίηθηκαν οι φαντάροι που κακοποίησαν σκύλο

Σοκ προκάλεσε το βίντεο με το ανατριχιαστικό «αστείο» που έκαναν δύο φαντάροι, οι οποίποι πέταξαν ένα άτυχο σκυλί στο γκρεμό και ανέβασαν το «κατόρθωμα» τους στο Facebook.  

Για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο είχε παρέμβει ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ζήτησε από το ΓΕΣ την παραδειγματική τιμωρία των δύο οπλιτών με τις αυστηρότερες ποινές.

Οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν ύστερα από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πρόκειται για δύο οπλίτες που υπηρετούσαν σε στρατόπεδο της Κόνιτσας και απολύθηκαν πριν λίγους μήνες.

Όσο για το άτυχο ζώο, φιλοζωικές οργανώσεις διαβεβαιώνουν ότι επέζησε από το περιστατικό και βρίσκεται σε χώρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταυτοποίηθηκαν οι φαντάροι που κακοποίησαν σκύλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.