ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – Πότε αναμένεται το μέτρο!

Η κυβέρνηση φέρνει το τέλος στις μάσκες, πάλι χωρίς να έχει κανένα απολύτως σχέδιο.
Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – Πότε αναμένεται το μέτρο!

Αλλαγή στα μέτρα κατά του covid-19 φαίνεται ότι ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση, με τις μάσκες να είναι έτοιμες να φύγουν από τους εξωτερικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων συνεδριάζει την Τετάρτη και βλέποντας ότι τα πράγματα πηγαίνουν σαφώς καλύτερα, τα μέτρα που είχαν παρθεί προς τα Χριστούγεννα, θα αρθούν.

Από εδώ και στο εξής θα δούμε ξανά όρθιους στα νυχτερινά κέντρα και μαγαζιά, με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις να έχουν δεχτεί τρομακτικά… χτυπήματα από τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Αυτά λογικά θα αρχίσουν από την επόμενη Δευτέρα, ενώ όσον αφορά τα σχολεία, οι εκδρομές θα αρχίσουν ξανά, αλλά και οι οπαδοί θα επιστρέψουν στα γήπεδα.

Στο θέμα με τις μάσκες τώρα, φαίνεται ότι όπως προείπαμε έρχεται η κατάργηση τους σε εξωτερικούς χώρους, αφού από τις 24 του μήνα όπως διαρρέεται.

Ωστόσο σίγουρα πολλά ερωτηματικά προκαλεί η στάση που κρατάει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας, που ξαφνικά λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου… χωρίς καν να ξέρουμε πως θα κινηθούν τότε τα επιδημιολογικά δεδομένα, διαρρέει στα ΜΜΕ αποφάσεις για κατάργηση μέτρων σαν να είναι προαποφασισμένες ακόμη και στο πότε θα γίνουν.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ποιος είναι ο εραστής της Σοφίας;

Αυτός αποχωρεί πρώτος από το MasterChef;

Eurovision: Γιατί αντιδρά η Τουρκία;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – Πότε αναμένεται το μέτρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.