ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος:«Είναι επικίνδυνος ο κ. Καμμένος»

«Ας του δώσει ένα άλλο υπουργείο ο πρωθυπουργός να ασχολείται, που δεν έχει τέτοια εθνική επικινδυνότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων
Θανάσης Θεοχαρόπουλος:«Είναι επικίνδυνος ο κ. Καμμένος»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» μίλησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ Θεοχαρόπουλος, εξέφρασε την άποψη πως ο πρωθυπουργός όφειλε να είχε αποπέμψει τον κ. Καμμένο εδώ και πολύ καιρό καθώς, όπως έκρινε, είναι επικίνδυνος στη θέση του υπουργού άμυνας.

«Είναι επικίνδυνος ο κ. Καμμένος στη θέση του υπουργού Άμυνας. Ο κ. Τσίπρας όφειλε να τον είχε αποπέμψει εδώ και πολύ καιρό. Θεωρώ ότι κάποιες φορές λειτουργεί σε συνεννόηση ο κ. Καμμένος με τον κ. Τσίπρα και άλλες φορές λειτουργεί εν αγνοία του πρωθυπουργού, στην αγωνία του για την κομματική δική του επιβίωση. Ας του δώσει ένα άλλο υπουργείο ο πρωθυπουργός να ασχολείται, που δεν έχει τέτοια εθνική επικινδυνότητα»,ανέφερε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

Επιπρόσθετα ο κ Θεοχαρόπουλος σχολίασε και το Σκοπιανό αλλά και τις συζητήσεις που γίνονται στο Κίνημα Αλλαγής σχετικά με το ονοματολογικό και απάντησε για το αν θα στηρίξει ή όχι μία ενδεχόμενη συμφωνία λέγοντας πως:

 

«Έχουμε βγάλει ομόφωνες αποφάσεις για τη θέση μας για το Μακεδονικό. Όντως συζητήσαμε διεξοδικά το θέμα και στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και υπήρξε συμφωνία στις έως τώρα αποφάσεις μας για το Μακεδονικό. Περιμένουμε να υπάρξει αποτέλεσμα συμφωνίας, δεν πρόκειται να τοποθετηθούμε επί σεναρίων. Η θέση μας είναι σύνθετη ονομασία, εμείς δεν φεύγουμε από τη σταθερή θέση της χώρας, σύνθετη ονομασία, erga omnes, για χρήση έναντι όλων και με δεσμευτικές εγγυήσεις για τα ζητήματα του αλυτρωτισμού. Όλα αυτά πρέπει να έρθουν σε μία συμφωνία για να τα αξιολογήσει το ελληνικό κοινοβούλιο και να τοποθετηθούμε υπεύθυνα, εμείς είμαστε υπέρ της λύσης, να μην υπάρξει αδιέξοδο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θανάσης Θεοχαρόπουλος:«Είναι επικίνδυνος ο κ. Καμμένος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.