ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας: Σε χαλαρή κατάσταση και χωρίς κοστούμι πλέον

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας, πιάνοντας δουλειά για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς.
Τσίπρας: Σε χαλαρή κατάσταση και χωρίς κοστούμι πλέον

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας, πιάνοντας δουλειά για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς.

Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θέλοντας να δείξει τη βούλησή του να προχωρήσει άμεσα στον μετασχηματισμό του κόμματος, που προανήγγειλε το βράδυ των εκλογών.

Μάλιστα, εμφανίστηκε χαλαρός και ευδιάθετος, χωρίς κοστούμι, με καλοκαιρινό μπλουζάκι και απαλλαγμένος από τα πρωθυπουργικά φορτία.

Στα γραφεία τον περίμενε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής.

Στη συνεδρίαση, που έγινε υπό τον κ. Τσίπρα, μετείχε επίσης η Λούκα Κατσέλη, οι τρεις προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ που εξελέγησαν βουλευτές, Γιάννης Ραγκούσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Θάνος Μωραΐτης.

Επίσης, παρόντες είναι ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Μπίστης, καθώς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χαμογελαστός και αποκρίθηκε στους πολιτικούς συντάκτες που περίμεναν έξω από το κτήριο.

Σήμερα Τρίτη (16/7), ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο κ. Τσίπρας καλείται να αποφασίσει ποιοι θα εκπροσωπούν το κόμμα στη Βουλή.

«Είναι στρατηγική απόφαση και εκπεφρασμένη η βούληση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσουμε μαζί σε μια θαρραλέα διαδικασία ανασυγκρότησης, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μαζικό, λαϊκό κόμμα όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών και να παύσει η κομματική αναντιστοιχία με την ευρεία κοινωνική βάση», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, το ποσοστό 31,53% που εξασφάλισε το κόμμα στις εκλογές, «θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός πλατιού μετώπου για μαχητική προγραμματική και κοινωνική αντιπολίτευση απέναντι στις προωθούμενες νεοφιλελεύθερες και συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ σε βάρος των συμφερόντων της ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας».

Κάντε Like στο Sportime

Follow sportime.gr  

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας: Σε χαλαρή κατάσταση και χωρίς κοστούμι πλέον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.