ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο με δύο γυναίκες έπεσε σε αρδευτικό κανάλι!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη όταν ένα αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο γυναίκες, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι!
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο με δύο γυναίκες έπεσε σε αρδευτικό κανάλι!

Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Κυριακής (10/10) στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, όταν ένα αμάξι στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, έπεσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, σε αρδευτικό κανάλι, με την επέμβαση της Πυροσβεστικής να είναι άμεση.

Πιο συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική επιχείρησε στο σημείο με τρία οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσει τις δύο γυναίκες, κάτι που κατάφερε τελικά μετά από πολύωρη προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες επικρατούσε κακοκαιρία, γεγονός που δυσκόλεψε προφανώς το έργο της οδηγού λόγω και της ολισθηρότητας του δρόμου.

Μετά το απεγκλωβισμό από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, οι άτυχες γυναίκες οδηγήθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο με δύο γυναίκες έπεσε σε αρδευτικό κανάλι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.