ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό Ρομά – Έξι συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό Ρομά που βρίσκεται στον δήμο Χαλκηδόνας πραγματοποιήθηκε το τελευταίο 24ωρο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό Ρομά – Έξι συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό Ρομά που βρίσκεται στον δήμο Χαλκηδόνας πραγματοποιήθηκε το τελευταίο 24ωρο.

Κατά την επιχείρηση, που σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ εντάσσεται στο πλαίσιο πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας αλλά και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ελέγχθηκαν 46 άτομα, από τους οποίους συνελήφθησαν έξι, κατά περίπτωση για ρευματοκλοπή και παράβαση του οικοδομικού κανονισμού.

Κατά τους ίδιους ελέγχους, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις, συνδεόμενες με τον οικοδομικό κανονισμό, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς Covid-19.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΕΓΑΣ: Κανονικά οι εκλογές! Παρανομεί ξανά μέσω ΓΓΑ ο Αυγενάκης!

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό Ρομά – Έξι συλλήψεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.