ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή λόγω προβλημάτων στην υδροδότηση

Την ανακοίνωση έκανε ο δήμος Θεσσαλονίκης και την απόφαση θα πάρουν οι διευθυντές του κάθε σχολείου
Θεσσαλονίκη: Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή λόγω προβλημάτων στην υδροδότηση

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή, πολλά σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης, εξαιτίας προβλημάτων στην υδροδότηση έπειτα από σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού.

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, πως : «λόγω των προβλημάτων υδροδότησης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, 30 Μαρτίου, όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου» ενώ ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης τόνισε πως: «Την απόφαση για το ποια σχολεία θα κλείσουν ή όχι, μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, θα την λάβουν οι διευθυντές».

Ακόμη κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή λόγω προβλημάτων στην υδροδότηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.