ΟΦΗ

Αισιόδοξοι για την αδειοδότηση στον ΟΦΗ

Η διοίκηση των Κρητικών ανακοίνωσε πως το θέμα της εξασφάλισης της άδειας συμμετοχής στη Super League οδεύει προς το τέλος του
Αισιόδοξοι για την αδειοδότηση στον ΟΦΗ

Μία ακόμα σημαντική μέρα ήταν η Πέμπτη (29/3) για τον ΟΦΗ. Ίσως και η πιο κρίσιμη μέχρι σήμερα, όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις που συσχετίζονται άμεσα με την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Την ώρα που αγωνιστικά οι Κρητικοί πρωταγωνιστούν στη football league και κάνουν το καθήκον τους, τα μέλη της διοίκησης ανακοίνωσαν πως το θέμα της αδειοδότησης οδεύει προς το τέλος του και ο σύλλογος θα μπορέσει να αγωνιστεί του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Έπειτα από ενέργειες της οικογένειας Τζιράκη, η οποία είχε δεσμευτεί πως θα συνδράμει οικονομικά, αλλά και άλλων επιχειρηματιών του Ηρακλείου, η ΠΑΕ συγκέντρωσε ένα πολύ σημαντικό ποσό, το οποίο αποτελεί τη βάση για να μπορέσει ο ΟΦΗ να πάρει την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι μετά από ενέργειες της οικογένειας Τζιράκη, συγκεντρώθηκε  ένα  σημαντικό ποσό, το οποίο και θα διατεθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην αδειοδότηση της ομάδας μας.

Σε μια δύσκολη και καθοριστική στιγμή για την ομάδα μας, η οποία βρίσκεται κοντά στο στόχο της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκ, η οικογένεια Τζιράκη, μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών, φίλων του ΟΦΗ από το Ηράκλειο, έκανε πράξη αυτό που η διοίκησης της ΠΑΕ, της ζήτησε πριν από μερικές ημέρες.

Την βοήθεια και την ώθηση, για να μπορέσει ο ΟΦΗ μας να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του για την άνοδο.

Θεωρούμε ότι έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο του ΟΦΗ, να τον ενημερώσουμε για την εξέλιξη αυτή, προκειμένου να γνωρίζει, τους ανθρώπους, που σε αυτή την κρίσιμη ώρα, στάθηκαν στις επάλξεις και βοήθησαν την ομάδα μας, στην πιο δύσκολη μάχη.

Όταν ολοκληρωθεί με το καλό η χρονιά και η ομάδα μας έχει πετύχει το στόχο της, τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα της αδειοδότησης, θα αναφερθούμε εκτενώς, στους επιχειρηματίες, που σε αυτήν την ιστορική στιγμή, στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και της έδωσαν το φιλί ζωής που χρειαζόταν για να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.

Σε αυτή τη φάση όμως η  ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστεί από καρδιάς τις παρακάτω επιχειρήσεις:

-Οικογένεια Τζιράκη
-Πλατάκης ΑΕ
-Βαρδαλαχάκης ΑΕ
-Καρνής Θέμης ΑΕ
-Πετράκης Ζαχαρίας ΑΕ
-Γωνιανάκης Νίκος Stonetech ΑΕ
-Mποτζάκης Εμμανουήλ  ΑΕ
-Aδερφοί Τσαγκαράκη New York
-ΤΟΥΟΤΑ Παπακαλιάτης
-Χονδράκης Γεώργιος
-Τρυπάκης Γεώργιος»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αισιόδοξοι για την αδειοδότηση στον ΟΦΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.