ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο και πέντε προσαγωγές

Ακόμα ένα οπαδικό επεισόδιο μέσα σε λίγες ημέρες έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να προχωράει σε πέντε προσαγωγές.
Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο και πέντε προσαγωγές

Ακόμα ένα οπαδικό επεισόδιο μέσα σε λίγες ημέρες έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να προχωράει σε πέντε προσαγωγές.

Τα οπαδικά επεισόδια δεν λένε να σταματήσουν στη Θεσσαλονίκη και ένα νέο εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/3), δύο μόλις ημέρες μετά τα όσα έγιναν έξω από το «Κλ. Βικελίδης», με την κατάσταση να μοιάζει να ξεφεύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τέσσερα άτομα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, απείλησαν άνδρα που στεκόταν μπροστά από ζαχαροπλαστείο επί της οδού Μαρασλή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ένας από τους δράστες της επίθεσης μάλιστα φέρεται να κρατούσε μαχαίρι.

Ο άνδρας τότε εισήλθε εντός του ζαχαροπλαστείου για να προστατευτεί, ενώ οι τέσσερις δράστες άρχισαν να κλωτσούν την πρόσοψη του καταστήματος προκαλώντας φθορές.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Επί τόπου έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, οι οποίες και πραγματοποιούν αναζητήσεις στους γύρω δρόμους για τον εντοπισμό των δραστών.

Μέχρι τώρα έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή πέντε υπόπτων.

Πηγή: thestival.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα γεγονότα του Σαββάτου

«Βραδινές ώρες χθες (20-03-2021), στην περιοχή Χαριλάου, ομάδα 40 περίπου ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με τη χρήση ξύλινων – μεταλλικών αντικειμένων, πραγματοποίησαν επίθεση σε βάρος παρευρισκομένων οπαδών ομάδας της πόλης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο (2) εξ αυτών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο, ενώ παράλληλα προκάλεσαν φθορές σε δεκαοκτώ (18) σταθμευμένα οχήματα.

Η άμεση κινητοποίηση και η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην προσαγωγή συνολικά εννέα (9) ατόμων, εκ των οποίων τρεις (3) συνελήφθησαν.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 29, 35 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση».

Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Αντίποινα για τους πυροβολισμούς όσα έγιναν στη Χαριλάου

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Έγιναν τρεις συλλήψεις – Δύο οι τραυματίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο και πέντε προσαγωγές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.