ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκ – 6χρονη έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο και προσγειώθηκε σε έναν παππού! (pic)

6χρονη από την Θεσσαλονίκη έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε από θαύμα!
Θεσσαλονίκη: Σοκ – 6χρονη έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο και προσγειώθηκε σε έναν παππού! (pic)

Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μια ανείπωτη τραγωδία η πρώτη μιας 6χρονης από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, όμως για καλή της τύχη προσγειώθηκε σε έναν παππού!

Μόνο λίγες ώρες μετά την είδηση πως η Δήμητρα Ιορδανίδου, κορυφαία μαραθωνοδρόμος είναι η νεκρή ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό, αυτό το νέο περιστατικό έρχεται για να προκαλέσει και πάλι σοκ στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το μικρό κοριτσάκι την ώρα που η μητέρα της έλειπε από το σπίτι, πήγε να πάρει μια ομπρέλα που βρισκόταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού με αποτέλεσμα να πέσει από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας.

Η παραλίγο τραγωδία έλαβε χώρα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, με το μικρό κορίτσι να σώζεται κυριολεκτικά από θαύμα καθώς έπεσε πάνω σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο.

Θεσσαλονίκη: Σοκ - 6χρονη έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο και προσγειώθηκε σε έναν παππού! (pic)

Για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε, μίλησε μια αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο καθώς εργαζόταν σε λαϊκή αγορά η οποία γινόταν ακριβώς κάτω από την πολυκατοικία, πράγμα που έπαιξε ρόλο στο να σωθεί το μικρό παιδί.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα εμπόρευμα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του», δήλωσε χαρακτηριστικά η αυτόπτης μάρτυρας.

Το 6χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως με την συνδρομή του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου και νοσηλεύεται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Σοκ – 6χρονη έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο και προσγειώθηκε σε έναν παππού! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.